TurboMarket.ro este distribuitor oficial de primă linie în Romania al tuturor marilor mărci de turbosuflante cum ar fi Garrett, Mitsubishi, Holset, IHI și Borg Warner (pentru mărci ca 3K Turbolader și Schwitzer) ceea ce înseamnă o combinație ce garantează calitatea optimă. BERR TURBO CENTER (www.TurboMarket.ro) face parte din grupul liderilor de piață și este în permanent unul dintre primii trei distribuitori de turbosuflante din România. Este cel mai probabil primul distribuitor independent în piața de profil. Prin urmare, în momentul în care comandați o turbosuflantă de la compania BERR TURBO CENTER, puteți fi sigur că aceasta a fost produsă în aceeași fabrică precum turbosuflanta originală a vehiculului dumneavoastră, având o caliate identică cu OEM (Original Equipment Manufacturer) .

Deși este prezentă în piața Aftermarket, BERR TURBO CENTER livrează produse identice (NU similare sau echivalente) cu turbosuflantele de prim montaj din fabrică. Aplicaţiile cărora compania BERR TURBO CENTER le oferă soluţii complete profesionale, fac parte din game variate: autoturisme, vehicule comerciale, utilaje agricole și de construcții, material rulant feroviar, mijloace navale, echipament industrial (grupuri electrogene, de pompare) etc. Practic, portofoliul companiei cuprinde turbosuflante pentru orice motor termic supra-alimentat!

Pentru maxim de specializare, compania este orientată doar pe comercializarea de turbosuflante și recondiționarea acestora la nivel uzinal. Conceptul care stă la baza activității este abordarea business-to-business iar astfel, partea comercială de vânzări din teritoriu urmează o linie de promovare a afacerii în sine și a parteneriatelor, mai mult decât vânzarea clasică a produsului în sine.

TurboMarket.ro livrează fiecare turbosuflantă însoțită de un kit de montaj standard (sau în anumite cazuri, kituri extinse) și manuale de montaj pentru a veni în întâmpinarea clienților cu toate informațiile necesare.

Un colectiv bine pregătit și entuziast stă la dispoziția colaboratorilor și clienților cu întregul suportul tehnic și informativ necesar, cu detalii despre produse și orice alte lămuriri, la un înalt nivel profesional.

De aceea, întotdeauna cea mai bună garanție este calitatea originală!

Dacă nu reușiți să identificați turbosuflanta necesară tipului dumneavoastră de autovehicul, specialiștii noștri vă asigură suport tehnic telefonic la numărul 0744.647.879 sau la adresa de e-mail info@turbomarket.ro răspunzând promt și documentat nevoii de informare a clienților TurboMarket.ro