Brandul Garrett® are ca sinonime calitatea, performanța și durabilitatea… acum aducem aceleași valori și în linia de aftermarket cu noua gama de turbosuflante recondiționate în uzinele Garrett®

comunică Olivier Rabiller, Vice-Președinte și Manager General al Honeywell Transportation Systems Aftermarket.

Atunci când se înlocuiesc turbosuflante, în special cele cu tehnologii sofisticate precum Garrett® VNT, nu e nevoie ca performanța să scadă sau motorul să se defecteze ca rezultat al folosirii pieselor neoriginale în recondiționarea turbosuflantelor. Cu ‘Garrett® Original Reman’ producătorul oficial oferă prin BERR TURBO CENTER (www.TurboMarket.ro) o alternativă originală de suport, excelentă pentru mașinile mai vechi de 7 ani.

Complexitatea turbosuflantelor Garrett® VNT™  este prezentată prin toleranța componentelor interne de numai 4 microni – la fel cât un fir de nisip sau de 17 ori mai mică decât un fir de păr uman. Vitezele de rotație de peste 250000 rot/min ale acestor turbosuflante necesită această calitate a execuției. Pentru că Honeywell este producătorul inițial al turbosuflantei, know-how-ul este transmis și către linia de recondiționări, astfel ele se vor potrivi perfect și nu vor genera conflicte cu managementul motorului îndeplinind în continuare standardele originale de performanță și reglementările de poluare.

Oliver Rabiller adaugă:

Cu ‘Garrett® Original Reman’, totul este inclus – expertiza tehnică și suportul necesar, aceeași garanție ca pentru o turbosuflantă nouă Garrett®… și liniștea sufletească a proprietarului aferentă achiziției unui produs de la unul dintre cei mai buni producători de turbosuflante.

Accesați site-ul Honeywell pentru mai multe informații despre turbosuflantele reconditionate de la Garrett.

Solicitați o cotație de preț pentru turbosuflanta dumneavoastră aici.